wall ieniemienie kids

Zirkonia ring

 
 
Zirkonia ring
Zirkonia ring
Zirkonia ring
        

€ 89.95 nu € 32.95
incl. btw

Levertijd: 1-2 dagen
maat
Aantal


 
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
De ring is wit gevuld goud. Hieronder kunt u een beschrijving vinden wat dat nu precies inhoud. De steen is een zirconia in een channel setting. Gewicht is 3 gram.
Ring is verkrijgbaar in de maten 5 t/m 10. De grootte van de steen is 8mm. Hoe u uw ringmaat het beste kunt opmeten kunt u hieronder zien...
U krijgt er gratis een luxe kadoverpakking bij, in het zwart fluweel zolang de voorraad strekt.

 

Ringmaat opmeten!

 
maat  5  6  7  8  9  10
omtrek (mm)  49  52  55  57  59  62
diameter (mm)   15,7  16,5  17,75  18,2  18,9   19,9

Massief goud is natuurlijk prachtig materiaal voor juwelen. Gevuld goud is het volgende niveau en is een geweldige, kwaliteits, alternatief voor massief goud. Een goudlaag is het lagere niveau, deze items hebben de neiging om te bezoedelen en kunnen vaak groen uitslaan op de huid.

Gevuld goud is een werkelijke laag van goud-druk gebonden aan een ander metaal. Gevuld goud mag niet worden verward met een goudlaag, Gevuld goud heeft letterlijk 100% meer goud dan een goudlaag. Gevuld goud is veel meer waardevoller en aantasten werend. Het kan niet afschilferen, afgewreven worden of verkleuren. Het is een feit, dat iedereen die goud kan dragen, kan ook gevuld goud dragen. Zonder zich zorgen te hoeven maken voor een allergische reactie door de sieraden te dragen. Gevulde gouden sieraden is een voordelig alternatief voor massief goud!

Wettelijke bepalingen: Goud gevulde items worden door strenge regelgeving in de hand gewerkt.  Deze items zijn daarom zo veel beter dan vergulde items, waar helemaal geen regels voor gelden. Gevulde gouden sieraden zijn gemaakt van massief goud en gevuld met andere legeringen ,zoals rodium (een lid van de platina familie), koperblazers, en sterling zilver. Gevuld goud draagt, kijkt en duurt zoals massief goud omdat het buitenste oppervlak massief goud is. Alles wat u kunt zien en aanraking is puur goud. In de sieraden industrie moet de hoeveelheid goud ten minste 1/20 gewichtspercenten van het totale product zijn.

Levensduur producten:Gevulde gouden items worden algemeen beschouwd als producten met levenslange duur, aangezien de gouden laag niet zal slijten,zoals wel  sprake van is bij gegalvaniseerde producten. Gevulde gouden sieraden worden vaak de Golf van de toekomst genoemd, omdat het dezelfde kenmerken als massief goud heeft, zoals sterkte, duurzaamheid en schoonheid... maar een gedeelte van de kosten !

 Zorg voor goud gevulde items is net zo eenvoudig als de zorg voor gouden sieraden. Gewoon uit de buurt van chemicaliën houden, regelmatig schoon maken met licht schuimend water,  goed  afspoelen en droog deppen met een doek . Zachtjes opwrijven met een sieraden polijst doek. 

Cadeaubon

Cadeau verpakking


 10.000 artikelen leverbaar uit voorraad
 verzendkosten NL. €3.95 (10 kg)
 verzendkosten EUR. €6.95 (10 kg)
 verzending binnen 1 werkdag (bij voorradig)
 max. 28 dagen retourrecht
 sparen voor GRATIS cadeaus
 vragen? easy contact via live chat
 veilig afrekenen
 achteraf betaling mogelijk
 voorzien van een keurmerk
 


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN