wall ieniemienie kids

Ik wil graag ruilen of retourneren

 
 U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren ( Inclusief afgeprijsde artikelen). U heeft na melding nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht,zal het product met alle geleverde toebehoren ( let op: ook de gifts en spaarzegels)- en indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking  naar ons toe gestuurd moeten worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via de klantenservice. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 48 uur (na binnenkomst van het artikel) van uw retour terugstorten, mits het product in goede orde retour ontvangen is,en voldoet aan de voorwaarden van retourneren. Zie retouren.Wanneer  u een artikel wilt ruilen,kunt u als hierboven vermeld het artikel terugsturen, en kunt u het nieuwe artikel bestellen in onze shop.
 
 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid SLUITEN